Ilma-vesilämpöpumput - Seinäjoki - Kokkola - Vaasa - Tampere


Ilma-vesi lämpöpumpulla säästät enemmän - myös käyttöveden lämmityskuluissa!

Ilma-vesi lämpöpumppu sopii kaikkiin kohteisiin. Uusiin ja vanhoihin kiinteistöihin.
Maalämpöpumppu on suosittu kun rakennat uutta.

Ilma-Vesi lämpöpumppu Toshiba Estía

Ilma-vesi lämpöpumppu Toshiba Estía käyttävää ensisijaisena energialähteenään ilmaa, joten ne ovat täydellinen ratkaisu energiatehokkuuden (lämpösuhteen) parantamiseksi. Tämä kaiken sisältävä järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan sopiva lämpötila asuintiloihin, kuumaa vettä kotitalouksiin sekä lisäksi ilmastoinnin lämpimien vuodenaikojen aikana.

Toshiban ilma-vesilämpöjärjestelmät voivat ylläpitää kahta itsenäistä
aluetta. Tämän ratkaisun avulla vettä voidaan jakaa eri lämmityspiireihin eri lämpötiloissa, jopa 55 °C.

Toshiba Estía esite

Ilma-vesi lämpöpumppu Daikin Altherma LT

Ilma-vesi lämpöpumppu Daikin Altherma LT on innovatiivinen lämmitystuote.
Laitteisto koostuu kahdesta tehdasvalmiista osasta, jotka tarjoavat parhaat kausittaiset tehokkuudet.
Laite pystyy tuottamaan lämmityksen, lämpimän käyttöveden ja jäähdytyksen (optio).

Käytännöllisen ja helppokäyttöisen ohjaimen avulla käyttäjä pystyy valitsemaan itselle sopivimmat valinnat.
Lämpöpumppu on suunniteltu ja varustettu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa ja siinä on useita edistyksellisiä ratkaisuja.
Laite pystyy tuottamaan lämpöä -25°C ulkolämpötilaan asti, tätä kylmemmässä laitteen sähkövastus hoitaa lämmön tuottamisen.
Laite voidaan kytkeä haluttaessa hybridi kytkennällä esim. yhdessä aurinkolämmön kanssa.

Daikin Altherma esite

Ilma-vesi lämpöpumppu Hitachi Yutempo

Yutempo käyttöveden split-järjestelmä.

Täydentämällä nykyinen lämmitysjärjestelmä Yutempolla osa lämmityskustannuksista pienenee. Järjestelmään kuuluu singlesplit lämpöpumpun ulkoyksikkö ja säiliön muotoinen sisäyksikkö.

Ulkoyksikkö on varustettu DC-invertterikompressorilla ja se mahdollistaa käyttöveden lämmittämisen 65°C:een saakka (sähkölämmityksen ollessa päällä). Järjestelmä toimii ympäristön lämpötilan ollessa -15°:n ja +37°:n välillä.

Säiliö on varustettu lisä-sähkölämmittimellä joka voidaan kytkeä päälle tarvittaessa. Eri toimintojen asetukset ovat suoraan säiliössä, ja niiden käyttö on intuitiivista. Legionellabakteerien poistotoiminto lämmittää automaattisesti koko vesisäiliön vedenenimmäislämpötilaan 65°. Tämä suojaus voidaan myös käynnistää käsin tai poistaa käytöstä tarvittaessa.

2 1

Ulkoyksikkö

Talvisaikaan ulkoyksikkö ottaa ulkoilmaa sisäänsä ja siirtää sen Yutempoon kylmäainepiirien kautta. Kylmäainepiiri voidaan hetkeksi poistaa käytöstä jään poistamiseksi ulkoyksiköstä talvella tarpeen mukaan.

Teräksinen Yutempo-vesisäiliö

Yutempo-vesisäiliö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja siihen mahtuu enintään 270 litraa käyttövettä. Säiliön sisällä oleva lämmönvaihdin on kaksoisseinämän suojaama, ja se ehkäisee käyttöveden pilaantumisen vuototapauksissa.

HINTA ASENNETTUNA 3500 €

 

 .

Hitaachi Yutempo esite

Ota yhteyttä

Yhteydenottopyyntö

Edulliset ilmalämpöpumput saat Tampereelle ja Pirkanmaan talousalueelle kilpailukykyiseen hintaan, asennettuna ilman pakkasrajaa. Myös osamaksulla.
Mitä vielä mietit!