ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT SEINÄJOKI – KOKKOLA – VAASA – TAMPERE

Ilma-vesilämpöpumpulla säästät enemmän – myös käyttöveden lämmityskuluissa!

Ilma-vesilämpöpumppu sopii kaikkiin kohteisiin, sekä uusiin että vanhoihin kiinteistöihin. Uutta rakentaessa suosittu valinta on maalämpöpumppu.

Ilma-vesilämpöpumppu Toshiba Estía

Ilma-vesi lämpöpumppu Toshiba Estía käyttävää ensisijaisena energialähteenään ilmaa, joten ne ovat täydellinen ratkaisu energiatehokkuuden (lämpösuhteen) parantamiseksi. Tämä kaiken sisältävä järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan sopiva lämpötila asuintiloihin, kuumaa vettä kotitalouksiin sekä lisäksi ilmastoinnin lämpimien vuodenaikojen aikana.

Toshiban ilma-vesilämpöjärjestelmät voivat ylläpitää kahta itsenäistä aluetta. Tämän ratkaisun avulla vettä voidaan jakaa eri lämmityspiireihin eri lämpötiloissa, jopa 55 °C.

Ilma-vesilämpöpumppu Daikin Altherma LT

Ilma-vesilämpöpumppu Daikin Altherma LT on innovatiivinen lämmitystuote.

Laitteisto koostuu kahdesta tehdasvalmiista osasta, jotka tarjoavat parhaat kausittaiset tehokkuudet.
Laite pystyy tuottamaan lämmityksen, lämpimän käyttöveden ja jäähdytyksen (optio).

Käytännöllisen ja helppokäyttöisen ohjaimen avulla käyttäjä pystyy valitsemaan itselle sopivimmat valinnat. Lämpöpumppu on suunniteltu ja varustettu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa ja siinä on useita edistyksellisiä ratkaisuja.

Laite pystyy tuottamaan lämpöä -25°C ulkolämpötilaan asti, tätä kylmemmässä laitteen sähkövastus hoitaa lämmön tuottamisen. Laite voidaan kytkeä haluttaessa hybridi kytkennällä esim. yhdessä aurinkolämmön kanssa.

Ilma-vesilämpöpumppu Hitachi Yutempo

Yutempo käyttöveden split-järjestelmä.

Täydentämällä nykyinen lämmitysjärjestelmä Yutempolla osa lämmityskustannuksista pienenee. Järjestelmään kuuluu singlesplit-lämpöpumpun ulkoyksikkö ja säiliön muotoinen sisäyksikkö.

Ulkoyksikkö on varustettu DC-invertterikompressorilla ja se mahdollistaa käyttöveden lämmittämisen 65°C:een saakka (sähkölämmityksen ollessa päällä). Järjestelmä toimii ympäristön lämpötilan ollessa -15°:n ja +37°:n välillä.

Säiliö on varustettu lisäsähkölämmittimellä, joka voidaan kytkeä päälle tarvittaessa. Eri toimintojen asetukset ovat suoraan säiliössä ja niiden käyttö on intuitiivista. Legionellabakteerien poistotoiminto lämmittää automaattisesti koko vesisäiliön veden enimmäislämpötilaan 65°. Tämä suojaus voidaan myös käynnistää käsin tai poistaa käytöstä tarvittaessa.

Ulkoyksikkö

Talvisaikaan ulkoyksikkö ottaa ulkoilmaa sisäänsä ja siirtää sen Yutempoon kylmäainepiirien kautta. Kylmäainepiiri voidaan hetkeksi poistaa käytöstä jään poistamiseksi ulkoyksiköstä talvella tarpeen mukaan.

Teräksinen Yutempo-vesisäiliö

Yutempo-vesisäiliö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siihen mahtuu enintään 270 litraa käyttövettä. Säiliön sisällä oleva lämmönvaihdin on kaksoisseinämän suojaama ja se ehkäisee käyttöveden pilaantumisen vuototapauksissa.